طرز تهیه و روش مصرف : 375 گرم عسل را با 100 گرم آب جوش به خوبی مخلوط کنید .
سپس مخلوط را در یک بطری به گنجایش یک لیتر بریزید و 10 دقیقه آن را تکان دهید .
به مخلوط 2 قطره روغن بادیان و یک قطره روغن رازیانه رومی اضافه کنید و مجددا 10 دقیقه بطری را تکان دهید .
هر بار به شیشه شیر کودک(بالای یکسال) یک قاشق چایخوری از این شربت را اضافه کنید .
کودکان بزرگتر می توانند یک قاشق چای خوری از شربت را به صورت خالص میل نمایند .
پژوهشگران آمریکایی نیز عسل را در تغذیه کودکان به کار برده اند .
شربت ضد نفخ کودکان
در آغاز نصف قاشق قهوه خوری در هر 24 ساعت و رفته رفته تا 2 قاشق افزایش داده شد .
کودکانی که با عسل تغذیه شدند به واسطه حالت شادی بخشی که در ستگاه گوارش آنها دیده شد هیچ گاه نشانه نفخ در روده آنها مشاهده نگردید .
عسل و نوزادان
استفاده از عسل در نوزادان زیر یک سال توصیه نمی شود .
عسل نوعی ماده غذایی طبیعی و خام است .
مصرف هیچ نوع از مواد غذایی خام برای برای نوزادان توصیه نمی شود .
عموما سیستم ایمنی کودکان زیر 12 ماه به اندازه کافی رشد نکرده تا از عهده هرگونه آنتی ژن و دیگر پروتئین های مضر قوی برآید .
عسل مثل هر ماده ی غذایی خام ممکن است حاوی اسپور باکتری کلسترودیوم بوتولینوم باشد .
اگرچه اسپورهای باکتری بوتولینوم سموم خطرناک تولید می کند اما این مواد را فقط در هنگام رشد تولید می کنند ؛
آنها نمی توانند در عسل رشد کنند با وجود این توصیه نمی شود عسل را به کودکان زیر یک سال بدهیم
تا اینکه سیستم ایمنی آنها رشد کند . کودکان بزرگتر با سیستم ایمنی تکامل یافته قادرند
این باکتری و اسپورهای قوی و خطرناک آن را از کار بیندازند .
عسل جوان کودکان ,شربت ,قاشق ,ایمنی ,باکتری ,سیستم ,سیستم ایمنی ,کودکان بزرگتر ,اضافه کنید ,قطره روغن ,تکان دهید منبع
درباره این سایت