حرارت دادن و بسته بندی نهایی

بعد از تصفیه ، عسل را حرارت داده و بسته بندی می نمایند .

برای این کار از دیگ دوجداره مخصوص که با نیروی برق و یا حرارت معمولی کار می کند ، استفاده می شود .

گرم شدن آب ظرف باعث انتقال حرارت به جدار داخلی و عسل موجود در ظرف می شود.

در این ظرف حرارت عسل را به 65 درجه سانتی گراد رسانده و مدت نیم ساعت در این حرارت نگه می داریم ،

سپس آن را به راحتی از صافی های نازک عبور داده و حرارت آن را به 48 تا 50 درجه سانتی گراد رسانده و

بعد آن را بسته بندی می کنیم .

حرارت دادن عسل همه ذرات جامد موجود را به مایع تبدیل و مانع شکرک زدن عسل می شود

و مایه ترش کننده را هم از بین برده و آن را از خطر تخمیر حفظ می نماید .

حرارت دادن و بسته بندی نهایی

اگر به عسل زیاد حرارت داده شودرنگ آن تیره ومزه سوختگی می دهد و از حالت عسل بودن خارج شده و نمی توان به آن عسل اطلاق نمود .

البته بعضی عسل ها که به طور حتم شکرک نمی زنند بهتر است پس از صاف کردن و بدون حرارت بسته بندی شوند تا مانع از بین رفتن عطر و طعم طبیعی آنها شود .

باید توجه داشت که حرارت دادن عسل می تواند یکی از علل از بین رفتن کیفیت عسل باشد .

حرارت دادن عسل

بهترین طعم و مطبوع بودن عسل کاملا رسیده ، موقعی است که داخل شان قرار داشته باشد .

کوشش بشر برای تبدیل و استفاده آن ناچارا تا حدودی به کیفیت عسل صدمه وارد می آورد ،

ولی میزان این صدمه بستگی به نوع عملیاتی دارد که تولید کنندگان ،

ندگان و سایر دست اندرکاران روی عسل انجام می دهند.

بازار امروز خواهان عسلی است که ترش نشود ،

شکرک نزند و مدتی هم به صورت مایع باقی مانده و ظاهر مورد پسندی هم داشته باشد .

به دست آوردن چنین اهدافی گاهی اوقات موجب از بین رفتن طعم عسل که از با ارزش ترین خواص آن است ،

تمام می گردد البته با به کار گرفتن روش های صحیح می توان هم کیفیت عسل را حفظ نمود و

هم به اهداف مورد نظر دست یافت .


عسل جوان حرارت ,بندی ,بسته ,دادن ,کیفیت ,رفتن ,بسته بندی ,حرارت دادن ,بندی نهایی ,داشته باشد ,گراد رسانده منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه تخصصي ورزشي اكشن شاپ سیگما دانلودستان آسمونی ها تور نوروز | تورهای نوروزی | تور نوروز 99 | نوروز 99 هیوادشاپ ایناز چت|بیتا چت|چت بیتا|چت ایناز