تاریخچه خواص ضد می عسل

ساکت در دانشکده کشاورزی کلورادو ، درباره امکان انتقال بیماری های گوارشی به وسیله عسل در سال 1919 مطالعاتی انجام داده است .

وی 10 نوع جرم می را وارد عسل نمود که عامل تیفوئید و اسهال های می بودند .

ساکت متوجه شد در عسل های رقیق نشده میکروب ها در عرض 2 روز از بین می روند .

همان میکروب ها در عسل رقیق شده به نحوی که 60 درصد ماده قندی داشته باشد در عرض یک روز از بین خواهند رفت .

در محلول های رقیق میکروب ها به کندی تلف می شوند و بلاخره در محلول هایی که فقط ده درصد عسل دارند

اجزای می در عرض چند روز تلف خواهند شد .

خواص ضد می عسل

ساکت جهت بیان عدم رشد میکروب ها در محیط عسل به خصوص در عسل رقیق شده

به پدیده خاصیت فیزیکی دانه های شکر متوسل شد .

مطالعات بعدی نشان داد که عسل دارای مقدار کمی آب است و فشار اسمزی آن فوق العاده زیاد است .

در چنین شرایطی عسل آب درون باکتری را جذب می کند و سبب می شود که باکتری نتواند

زندگی عادی خود را ادامه دهد و رشد و تکثیر یابد .

بنابراین در محیط عسل بعضی از باکتری ها از بین می روند و برخی قدرت تکثیر خود را از دست می دهند .

زیرا عسل دارای یک خاصیت باکتریواستاتیک مانند بعضی آنتی بیوتیک ها می باشد .

در سال 1937 متخصصین آلمانی بعد از مطالعات زیاد به این پدیده عمل جلوگیری کننده اینهیبین نام نهادند .

تاریخچه خواص ضد می عسل

عسل محیطی مناسب برای رشد میکروب ها نیست .

دلیل آن وجود عناصر پتاسیم در عسل است که باعث جذب آن میکروب می شود ،

ماده ای که برای حیات میکروب ها لازم است .

از اثرات ضد می عسل به طور گسترده در درمان زخم های عفونی ، زخم های پوستی ، عوارض سوختگی و غیره استفاده می شود .


عسل جوان میکروب ,می ,رقیق ,باکتری ,ساکت ,خواص ,تاریخچه خواص منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

جاده ی خاطرات یک طرفه ست ♥️ استادیار پیام نور حقوق صبرم سر اومد هر چی بخوای هست فلزیاب | طلایاب | معدن یاب | دفینه | زیرخاکی | آثار باستانی نسیم کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. توانایی celeritbranding آپشن خودرو | گندم کار