اندازه گیری قندهای عسل

برای تعیین میزان قندهای عسل از روش فهلینگ استفاده می شود .

در این روش ابتدا قندهای احیاکننده سپس مقدار کل قند را اندازه گیری می نمایند .

با کسر قندهای احیاکننده از قند کل میزان قندهای غیر احیاکننده به دست می آید .

طبق نظر کمیسیون بین المللی عسل و کمیسیون مواد قندی کدکس و استاندارد عسل ایران

مقدار قندهای احیاکننده عسل نباید کمتر از 65 و همچنین میزان ساکارز نباید بیش از 5 درصد باشد .

صادرات و واردات عسل

واردات و صادرات عسل نقش عمده ای در تعیین قیمت عسل داشته و بدون شک وضعیت اقتصادی تولید کننده

را تحت تاثیر قرار می دهد .

کشورهای مهم صادرکننده عسل عبارتند از :

آرژانتین ، مکزیک ، گواتمالا ، کانادا، جمهوری دومینکن ، اسپانیا ، آمریکا ، السالوادر، شیلی ، برزیل ، جمهوری خلق چین ،

استرالیا و زلاندنو .

کشورهای مهم واردکننده عسل عبارتند از :

آلمان غربی ، بلژیک ، هند ، انگلستان ، فیلیپین ، سوئیس ، فرانسه ، اتریش ، ایتالیا و برخی کشورهای عربی خاورمیانه و

حوزه خلیج فارس .

واردات و صادرات عسل

قبل از سال 1357 کشورمان نیز جزء کشورهای واردکننده عسل به شمار می آمد و عسل بسته بندی شده به صورت های

مختلف به بازارهای ایران راه می یافت

ولی در سال های بعد ، بازار در نقطه نظر صادرات و واردات برای مدتی راکد شد و قیمت عسل نیز برای چندین سال تقریبا ثابت ماند .

اندازه گیری قندهای عسل

اخیرا با توجه به ت اقتصادی دولت مبنی بر صادرات کالاهای غیر نفتی ، عسل نیز در گروه کالاهای صادراتی قرار گرفت

و لذا تولیدکنندگان و صادرکنندگان اقدام به صادرات عسل به کشورهای مختلف خصوصا کشورهای همسایه خلیج فارس نمودند .

در رابطه با صادرات عسل باید توجه داشت که تا کنون چندان از سیستم های پیشرفته بسته بندی عسل در ایران استفاده نشده است ،

تولیدکنندگان مجبورند محصول خود را به صورت فله ای و در ظروف مخصوص با حجم زیاد صادر نمایند .


عسل جوان قندهای ,صادرات ,کشورهای ,احیاکننده ,اندازه ,گیری ,اندازه گیری ,قندهای احیاکننده ,گیری قندهای ,بسته بندی ,میزان قندهای منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بیگ گو Youtube.com ذره بین دانلودستان wfdw نی نی سایت پانیا تیوی -خارجی