ذوب کردن عسل شکرک زده ( متبلور )

1 – برای مایع نمودن عسلی که مقدار کمی شکرک زده است می توان از آب داغ استفاده کرد .

برای این کار ظرف عسل را در آبی که حرارت آن بین 65 الی 70 درجه سانتی گراد است قرار می دهند

تا عسل شکرک زده به تدریج ذوب شود و پس از اینکه قسمت اعظم حجم عسل ذوب شد

باید آن را از داخل ظرف آب خارج کرده ، بقیه عسل را با حرارت باقی مانده در ظرف ذوب خواهد شد .

2 – برای ذوب کردن عسل در مقیاس تجارتی که اغلب در ظروف بزرگ می باشد

با استفاده از جریان هوای گرم ، دمای اتاق ذوب عسل را به 60 تا 70 درجه سانتی گراد می رسانند

و سپس ظرف های عسل را روی سکوهای شیبدار می خوابانند تا عسل به تدریج ذوب شده

و از ظرف خارج شود .

عسل خارج شده را در داخل ظرف دوجداره ریخته و با حرارت دادن مجدد و پاستوریزه نمودن آن بسته بندی می نمایند .

ذوب کردن عسل شکرک زده ( متبلور )

3 – عسل شان نیز شکرک می زند با وجود اینکه در این حالت نیز عسل سالم است

ولی اران از آن امتناع دارند .

عسل شان شکرک زده را می توان به مایع تبدیل نمود و پس از جدا کردن موم آن را به رسانید .

در صورتی که اتاق های گرم با دمای قابل کنترل در دسترس باشند

عسل شان شکرک زده را می توان به مایع تبدیل نمود .

ذوب کردن عسل شکرک زده

اگر عسل شان را با استفاده از جریان هوای گرم تا 36 درجه سانتی گراد گرم کنند

بلورهای قند عسل به مایع تبدیل می شود،

بدون آنکه موم آن ذوب گردد. با وجود این نظر به اینکه درجه حرارت نزدیک به نقطه ذوب موم است

حرارت زیادتر از آن باعث ذوب شدن موم و خراب شدن عسل شان می گردد.


عسل جوان شکرک ,حرارت ,درجه ,مایع ,گراد ,اینکه ,مایع تبدیل ,درجه سانتی ,سانتی گراد ,تبدیل نمود ,جریان هوای منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ارز رمز دکوراسیون کلاسیک نا تمام سایت شارژ رایگان دانش آموزان و دانشجویان دوکس فیلم جوکستان