شکرک زدن عسل

شکرک زدن عسل نه تنها بر بدی و تقلبی بودنش نیست بلکه برعکس معرف آن است

که عسل کاملا سالم بوده و به هیچ وجه با شکر مخلوط نشده است

و این خلاف تصور غلط و رایج در ایران است

که عسل شکرک زده و سفت شده را تقلبی می دانند .

آنچه که در اصطلاح شکرک زدن می گویند و به خاطر وجود کلمه

شکر در ذهن تقلبی بودن عسل را تداعی می کند ،

چیزی جز پدیده تبلور نیست .عسل به علت درصد بالای مواد قندی که دارد در واقع یک ماده جامدی است

که تحت شرایط بسیار شکننده ای به صورت مایع قرار دارد . این ماده اشباع شده قندی باید در واقع جامد باشد ،

ولی به طور اتفاقی مایع است .

شکرک زدن عسل

به همین دلیل به محض اینکه شرایط مطلوب مهیا شود این تغییر فیزیکی یعنی شکرک زدن ، پدیدار می گردد .

شکرک زدن عسل

شکرک زدن عسل بستگی به ترکیبات آن ، شرایط انبارداری ، بسته بندی نمودن و یا ذخیره شدن آن دارد و همیشه علامت نامرغوب بودن آن نیست .بعضی از عسل ها در شان هم کریستالیزه می شوند .

اکثر عسل ها پس از مدتی که در انبار ، گاه و منازل نگهداری شدند خود به خود شکرک زده و از حالت مایع خارج می گردند و به اصطلاح رس می کنند .

از نقطه نظر اکثر مصرف کنندگان که آگاهی کافی از خصوصیات عسل ندارند این امر مبین ناخالصی و غیرطبیعی بودن آن است.

متاسفانه این موضوع به حدی تاثیر سوء در ذهن مصرف کنندگان ایجاد کرده است

از یک طرف مشکل بزرگی را برای تولیدکننده در جریان عرضه به بازار و از طرف دیگر برای مصرف کنندگان از نظر طبیعی بودن عسل مایع به وجود آورده است .

باید توجه داشت که شکرک زدن و خاصیت تبلور عسل،دلیل عدم مرغوبیت آن نیست و

در بعضی از کشورهای خارجی عسل تبلور را بیشتر دوست دارند و گاهی به عسل غیرمتبلور مقداری پودر قند می افزایند

تا به مرور به شکل بلور درآید .


عسل جوان شکرک ,مایع ,کنندگان ,مصرف ,شرایط ,تقلبی ,مصرف کنندگان منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تخفیف دونی همه چی دانلود دانلود مداحی جدید 96 tst_coolingtower اقلیم شناسی سینوپتیک apaagency سایت رسمی دانلود کلیپ های صوتی علی تلمبه