مخلوط کردن انواع عسل

در اکثر کارخانه های بسته بندی عسل ، به منظور دستیابی به استانداردهای معین عسل ، لازم است بعضی از انواع آنها را مخلوط نمایند .

مثلا برای تامین رطوبت ، مزه ، رنگ و بوی مناسب چند نوع عسل را که هر یک به تنهایی دارای بعضی خصوصیات می باشد

با یکدیگر مخلوط کرده و در نتیجه عسل مخلوط شده حاصله به استانداردهای مورد نظر نزدیک می شود .

مهم ترین نکته ای که در مخلوط کردن عسل مورد توجه است به هم زدن کافی آن است .

در غیر این صورت ممکن است اشکالاتی در عسل مخلوط شده به وجود آید ،

مثلا عسل رقیق تر در سطح مخزن آمده

و یا عسل غلیظ در زیر قرار گیرد .

لذا باید به وسیله همزن الکتریکی یا مکانیکی و با استفاده از حرارت مخلوط را کاملا به هم زد .

امروزه دستگاه های مجهزی برای اندازه گیری خصوصیات استاندارد عسل تهیه و مورد استفاده قرار می گیرند

که توسط این وسایل می توان عسل های مختلف را به درجه اختلاف مناسب رسانید و

سپس بسته بندی و به بازار عرضه نمود .

استاندارد عسل

مخلوط کردن انواع عسل

استاندارد عسل

سازمان های ملی و بین المللی از جمله کمیسیون بین المللی عسل و کمیسیون مواد غذایی کدکس معیارهایی را برای  تعریف عسل های طبیعی تعیین کرده اند .

این معیار ها بسته به شرایط مختلف منطقه ای که در آن این محصول تولید می شود ،

سلیقه اران عسل و سایر شرایط متفاوت است .

در ایران نیز این وظیفه بر عهده موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی می باشد .

بر اساس مقررات  استانداردعسل ایران ، میزان رطوبت عسل باید 20 درصد ، خاکستر حداکثر 0/6 درصد ، درصد اسیدیته 40

میلی اکی والان بر کیلوگرم در مناطق معتدله و 80 میلی اکی والان بر کیلوگرم در مناطق گرمسیر ، پ.هاش حداقل 3/5 ،

اچ.ام.اف حداکثر 80 میلی گرم بر کیلو گرم ، قندهای احیاکننده حداقل 65 درصد و میزان ساکارز حداکثر 5 درصد باید باشد .


عسل جوان مخلوط ,درصد ,انواع ,حداکثر ,میلی ,مورد ,مخلوط کردن ,کردن انواع ,بسته بندی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اشعار ضیاءالدین زین الدینی مرسی مووی مانگا تخفیف ویژه ????You are My everything ???? آموزش فروش و بازاریابی بهترین مارک لوازم ارایشی در ایران کمپانی عرش موزیک