عسل جانشین مناسب برای تمام قند ها

عسل تنها ماده شیرین کننده ای است که به همان صورت که در طبیعت تولید می شود می تواند به مصرف برسد .

برای استفاده از آن تصفیه یا تغییر شکلی لازم نیست و این ماده منحصر به فرد در تمام اعصار به همین صورت مصرف می شده است .

عسل اولین ماده شیرینی است که به وسیله انسان مصرف شد و ابتدا به عنوان غذا استفاده کردند .

حدود صد سال پیش تاکنون قند و شکر از چغندر قند و نیشکر استخراج شده جای آن را گرفته است .

عسل همیشه با غذای مردم خاورمیانه و اروپا همبستگی داشته است .

مهاجرین به قاره آمریکا معمولا سنت ها و برنامه های تهیه غذا و شیرینی خود را نیز به همراه آورده اند

و امروزه بسیاری از شیرینی پزی ها و نانوایی های اسلاوروسی ، ایتالیایی ، یونانی ، اسپانیایی و فرانسوی

در تهیه ی بعضی از فرآورده های خود هنوز هم به مصرف عسل به جای شکر ادامه می دهند .

عسل جانشین مناسب برای تمام قند ها

دکتر کاس ایگرام غذاشناس معروف آمریکایی بیان می دارد تا جایی که امکان دارد از مصرف شکر سفید خودداری نموده

و برای شیرین کردن غذاهایتان از عسل یا شیره کشمش و خرما استفاده نمایید .

عسل جوان

بعضی از محققان عسل را نیز مانند سالیر قندها محکوم می کنند

اما این یک اشتباه بزرگی است و نباید یک خانواده آن را از مواد غذایی خود حذف کنند ،

در واقع اگر مصرف بیش از حد قندها باعث ایجاد اختقان در کبد ، خستگی لوزالمعده ،کرم خوردگی دندان ، چاقی مفرط و دیابت می شود

در عوض مصرف کم آن نیز ایجاد خستگی عمومی ، کاهش مقاومت فیزیکی ، کاهش توانایی فعالیت ها و افزایش احساس سرما و . می گردد .

ما به قند نیاز داریم ، البته این نیاز باید به مقدار منطقی و حتی الامکان از بهترین نوع قندها (عسل) تامین شود

یعنی همان چیزی که زنبورها تهیه می کنند .

عسل تنها ماده قندی طبیعی می باشد که قبل از قند ، کام انسان را شیرین کرده

و ارزش غذایی خود را در طول تاریخ حفظ نموده است بنابراین می تواند

جانشین آن و به عنوان یکی از غذاهای روزانه مورد استفاده قرار گیرد .


عسل جوان مصرف ,استفاده ,تمام ,جانشین ,ماده ,قندها ,برای تمام ,مناسب برای ,جانشین مناسب ,تنها ماده منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

طبیعت زیبای بلوچستان ، سرباز ، نوت شرکت شهید مطهری شوراب کانون هواداران باشگاه استقلال محیط ادب دانلودستان تخفیف