خواص عمومی عسل

شیر و عسل

عسل به علت داشتن مواد معدنی اگر همراه شیر مصرف شود یک غذای کامل را تشکیل می دهد

و بعضی از محققین تاکید می کنند

که به مدت 12 هفته می توان به عنوان غذا فقط از شیر و عسل و ویتامین استفاده نمود

بدون اینکه در بدن هیچ گونه کمبودی از مواد غذایی پدیدار شود .

مخلوط شیر و عسل از مغذی ترین و شفابخش ترین غذاها بوده و مصرف آن برای همه مخصوصا اطفال بسیار نافع است

زیرا سریع الجذب بوده و به آسانی هضم می گردد .

چنانچه 2 قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان شیر گرم حل نموده و بنوشید یک نوشابه بی نهایت مقوی و دلچسب است .

دکتر فردی که زندگیش را صرف عسل و زنبور عسل نمود

مدت سه ماه فقط یک لیوان شیر و 100 گرم عسل غذای او بود که بعد از این مدت ،

به جز مختصری کمبود ویتامین سی ، کوچکترین آثار و عورض و ناراحتی در بدنش دیده نمی شد .

خواص عمومی عسل

عسل و افزایش شیر مادر

به مادرانی که در آستانه زایمان هستند باید عسل داده شود چون زایمان را آسان و باعث افزایش شیر آنان می گردد .

عسل و افزایش شیر مادر

غذای زن تازه زا در روزهای اول باید از اغذیه چرب و شیرین شده باشد تا کم کم به غذاهای معمولی رغبت نماید مانند :

کاچی که از روغن و عسل تهیه شود و هم چنین کره و عسل ، تخم مرغ و عسل ، شیر و عسل و زرده های تخم مرغ .

این غذاها باعث افزایش شیر مادر و در نتیجه محکم شدن مغز استخوان بچه و قوی شدن نوزاد می گردد.

به مادران شیرده توصیه می شود

پس از شیر دادن به کودک بالای یک سال خود به او یک قاشق چای خوری عسل بدهند تا دچار سوء تغذیه و یبوست نشود .


عسل جوان افزایش ,گردد ,غذای ,عمومی ,خواص ,خواص عمومی ,باعث افزایش منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دلنوشته های یک دهه شصتی فیلتر شدن تلگرام BOYKA سرزمین رزها دامپزشک گوسفند و بز مجله خبری تخصصی فناوری و موبایل های هوشمند فروشگاه اینترنتی معرفی کالا فروشگاهی خرید و فروش برند تجاری